Koncert ‘Pomozimo šibenske beskućnike’

Ilustracija/Arhiva

Humanitarni koncert ‘Pomozimo šibenske beskućnike’ održat će se u HNK-u Šibenik, 03.ožujka u 20 sati. Udruga Pravi kontakt u suradnji sa šibenskim Caritasem organizirala je ovaj koncert, te poziva sve ljude da se priključe ovoj akciji. Svoj doprinos dali su i estradnjaci koji će na spomenutom koncertu zabavljati okupljene.

-Koncert organiziramo da prikupimo sredstva kako bih kupili nešto od namještaja i posteljine za prostor koji im je grad dao na korištenje. Ulaznice za koncert su u pretprodaji po cijeni od 30 kuna. Mogu se kupiti u caffe  baru Victoria,  Baldekin , Harmonija i Body Building Clubu Orcinus. Ulaznice na dan koncerta moći će se kupiti na blagajni kazališta po cijeni od 40kuna-kazali su nam u udruzi.

Zoran Jelenković, Ivo Amulić, Alen Slavica, Dora Bačić, Nenad Vetma, Siniša Žunec, bandovi Ozz, Levan, Bon & Ton, plesna skupina Stars te klape Bonaca, Romansa i Quatros svojim glazbenim repertoarom počastit će šibensku publiku. Voditeljski mikrofon preuzeo je Nikola Urukalo.

Ovo je treći humanitarni koncert u organizaciji Udruge Pravi kontakt koja je u dvije godine postojanja pomogla mnogima.

-Prvi je bio 2012. godine, za četverogodišnjeg dječaka Ivana Klisovića koji boluje od malignih bolesti. Drugi je bio za Mateu Laštro 2013. godine koja boluje od cistične fibroze i ovo je naš treći Humanitarni koncert za šibenske beskućnike-prisjećaju se u udruzi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.