L’Kok u nedjelju točno u podne na splitskoj Rivi

ST-@rt svoje prvo izdanje doživio je  2010.g. godine. Festival autorskih bandova, ST@rt, je manifestacija na koju se prijavljuju autorski bendovi s područja Hrvatske i inozemstva. Do sada se, kroz protekle četiri godine na ST-@rt prijavilo preko 250, a sudjelovalo je preko 150 bendova. Većina bendova koji su sudjelovali je sa područja Dalmacije, uz nekoliko iznimki, ali od ove godine širom otvaramo vrata i bendovima iz ostatka Hrvatske i inozemstva.
Festival ST-@rt je u klubu O’Hara kroz protekle 4 godine posjetilo više od 15 000 ljudi što dovoljno govori o potrebi za ovakvom manifestacijom. Festival se odvija kroz 12 večeri (osam kvalifikacijskih , večer izvan konkurencije te dvije polufinalne i finalnu večer). St-@rt je osmišljen kao natjecanje, ali cilj nije samo podjela nagrada (1. nagrada – snimanje maxi singla i snimanje video spota, 2. nagrada – termini u prostoriji za vježbanje i snimanje Fregata 61…) već druženje sudionika, publike, predstavljanje autorskog rada, jačanje demo scene. Za nastupanje na Festivalu, sudionici ne plaćaju kotizaciju.

Bendovi se prijavljuju elektronskim putem, a više o Festivalu i načinu prijave može može se saznati na službenoj stranici www.start-festival.com i facebook stranici www.facebook.com/startfestival.

Organizator Festivala autorskih bendova je udruga UZG STOP.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.