Ludi program u Aurori za kraj ljetne sezone

Aurora club ovoga tjedna poziva sve dame na posljednju Laides night koja će se održati u utorak navečer, te na zadnji Rain & Sun party, koji je će se održati u srijedu, a ulaz je slobodan.

Najpopularniji klub u regiji ovog četvrtka organizira Dalmatia Sunshine Party, koji bi s nekoliko vrsnih DJ-jeva trebao biti jedan od najluđih zabavnih događaja ovoga ljeta. Nastupat će Deajan Miličević, Pero full Hause, Aztec, Juri Paik….

Slijedi petak i zatvaranje sezone Foam partyja, a gosti će na ulazu biti nagrađeni i specijalnim poklonom. U subotu, slijedi prava fešta domaće glazbe, tandem Zečić & Stavros imaju zajednički koncert i bolje pozivnice od njih samih za ovu feštu svih fešta – nema! Ulaznice se u pretprodaji prodaju u sustavu Adriaticketa (www.ariaticket.com), a za ovaj koncert cijena u pretprodaji je 60 kuna.

Možemo najaviti i koncert trenutačno najpopularnijeg pjevača u Hrvatskoj, Massima, koji je prije nekoliko dana zapalio publiku u pulskoj Areni, a i ovog ljeta je već nastupio u Aurori zajedno s Nenom Belanom. No, vjerni posjetitelji su ponovo tražili koncert Massima, a organizatori su se potrudili omogućiti svojim vjernim posjetiteljima koncert ovog izvrsnog glazbenika.

Izvor: Dalmacija news

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.