MODNI SKENER: Tko je zablistao na maturalnom plesu Ekonomske škole?

Učenici četiri razreda Ekonomske škole sa svojim profesorima svoju maturalnu večer organizirali su u hotelu Olympia u Vodicama protekle subote. Mi smo kao i dosada našim modnim poznavateljicama, Mariji Kiari Matić i Sanji Lydiji Kulušić, dali nimalo lak zadatak. Od svih prekrasnih i veselih parova, izabrati one koji su im najviše ‘zapeli’ za oko.

Evo, njihova odabira:

Par1. Haljina koja nas je ostavila bez daha! Sve pohvale djevojci koja ju je iznijela na svojstven način, ali i dizajnerici, sjajno. Također moramo ih oboje pohvaliti kao par jer su zaista prekrasni i jedinstveni, te su po nama bili najljepši ove večeri.

123

Par2. Jako, jako lipo. Usklađenost boja kod partnera nam je prekrasno vidit, još kad paze na svaki detalj, možemo samo dati riječi hvale. Sjajno!

Par3. Crno crvena je za nas dobitna kombinacija, barem ako nas osvajate. Prorez na haljini je totalni pogodak, ukratko kapa dolje ovom lipom paru!

34

Par4. Prekrasno. Haljina je sjajna, prorez, detalji, njegova leptir mašna na sveukupni dojam daje potpunu eleganciju i sklad.

Par5. Jako lip par. Volimo kad se crna uskladi sa ovakvim nježnim bojama, daje dašak glamura. Također jako dobar odabir frizure. Još kad imamo partnera u stilu, možemo samo reći bravo.

Par6. Prekrasni. Ovaj par unio je tračak glamuroznosti, a ničim nisu pretjerali. Baš kako treba, predivne boje haljine, kravata u skladu, frizura.. Sjajno!

56

Par7. Crna boja je vječni klasik, i s njom nema greške. Ovo je jedan jako dobar primjer para da manje može biti više. Inače i same volimo ovakve haljinice, tako da palac gore za oboje. Sjajni ste!

78

Slika8. Evo i ova otkačena ekipa se našla na našoj listi! Neznamo ko nam je lipši od koga, ko je elegantniji, ili čija je pak frizura bila najlipša, ali ćemo vam reći da ste svi ostavili lipi utisak na nas, i bili nam lipi na poseban način!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.