Napokon ljeto u gradu

Sa 26 stupnjeva  Celzijevih Šibenik je danas doživio prvi u nizu pravih ljetnih dana. Bez kape, naočala i adekvatne zaštite od sunca ne preporučujemo vam izlazak vani.  Ako ste ovo nedjeljno poslijepodne odlučili provesti na otvorenim prostorima – UV indeks prešao  je vrijednost od 7 jedinica, zato, pripazite. A ako ste se zaželjeli banjade, more je  ugodnih 21 stupanj, pa sezona kupanja može početi. Naravno, ako niste baš oni ‘pravi’ Dalmatinci koji čekaju ‘da more dobro ugrije’.

danas 1.

Štekati na rivi puni, ugodno druženje u hladu suncobrana izmamilo je velik broj Šibenčana na kavu i ćakulu. Šetnja do gradske plaže, vožnja biciklom –svatko je izabrao najbolji način da iskoristi dan nakon napornog radnog tjedna.

danas 2

Na Banju još uvijek traju radovi, ali sudeći po onome što smo vidjeli-imat ćemo predivno mjesto za ljetnu uživanciju. Gdje god da se okrenete, pogled je veličanstven.

danas 4

Lipo li je, lipo li je…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.