Nezaboravni petak na Tvrđavi sv. Mihovila uz rođendanski koncert Natali Dizdar i after party uz DJ Borovicha

Ostalo je još tri dana do rođendanskog koncerta Natali Dizdar na Tvrđavi sv. Mihovila. Ulaznice se još danas i sutra mogu kupiti po cijeni od 80 kuna u Muzeju grada Šibenika, na blagajnama Tvrđave, na prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje, Dallas Music Shop, Exclusive Change mjenjačnicama) te u Turističkim agencijama NIK (poslovnice Šibenik, Vodice, Tisno i Primošten) i Kompas (poslovnica Šibenik).

Na dan koncerta u petak 29. kolovoza cijena ulaznice iznosit će 100 kn.

Nakon koncerta zabava se u tvrđavi nastavlja uz after party uz glazbu DJ Borovicha (Nenad Borović).

“Na tvrđavi će se plesati do dugo u noć uz egzotični mix (isključivo sa gramofonskih ploča) više glazbenih pravaca iz raznih dijelova svijeta uz dodatke raznih pikanterija. U igri su sledeći pravci:  funk, soul, Boogie, space disco, Afro disco, NU disco, yugo funk, prog RnR, library groove, te masa rijetkih EDIT i extended 12“ verzija new wave i RnR brojeva.” kako je svoj glazbeni izričaj opisao DJ Borovich.

Inače, DJ Borovich je jedan od danas rijetkih DJ-eva koji po staroj provjerenoj recepturi 70s i 80s doslovno “pali” dancefloor uz pomoć: dva gramofona i hrpom rijetke, pažljivo birane groove glazbe iz raznih dijelova svijeta i vremenskih perioda.

Koncertni program, koji će Natali predstaviti šibenskoj publici, biti će po uzoru na njene rasprodane koncerte u Zagrebačkom kazalištu mladih tijekom kojih je snimljen i njen prvi LIVE album i DVD koncerta “ZKM Live”. Uz pratnju proširenog band-a, sastavljenog od vrhunskih glazbenika, Natali će izvesti hitove sa svoja dva studijska albuma, sa posebno odabranim pjesmama za rođendanski ugođaj na najekskluzivnijoj pozornici na Jadranu.

U intimnoj atmosferi ljetne pozornice, sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca nad šibenskim arhipelegom, Natali će svom nastupu dodati popularne obrade stranih i domaćih glazbenika poput “Pelin i med” Dine Dvornika,” Osloni se na mene” Olivera Mandića, “Sami” Letu štuke, Fleetwoodmac-a, The Cure, Mark Ronsona i drugih.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.