NJAM I VAN Gdje provesti ovaj vrući ljetni vikend

Ljeto je u punom zamahu, a vrućina nam je donijela i bogat zabavni program. Najavimo ovoga tjedna, u našoj rubrici Njam i van! najprije nastup popularnog pjevača Tonya Cetinskog koji će koncertom na šibenskoj rivi zatvoriti 53. Međunarodni dječji festival. Tony će prve taktove odsvirati u subotu 6. srpnja u 22 sata. Osim toga, treba kazati kako je u utorak u Tisnom započeo popularni Garden festival koji će okupiti brojne ljubitelje elektronske glazbe iz svih krajeva Europe i svijeta. Kažimo kako je ovo druga godina kako se Garden održava u Tisnom, a prema riječima organizatora, sigurno neće biti i posljednja.

PLESNO LJETO

Primoštenski klub Aurora također priprema program za vikend. U petak se održava yacht weekend party, dok za subotu u Aurori pripremaju program uz Elitne odrede. Ne valja zaboraviti niti na dobre bokune. Kao i svakog tjedna preporučit ćemo vam mjesta dobre kužine. Torcida je mjesto gdje se dobro jede, sva hrana spravljena je po tradicionalnoj recepturi. Od janjetine, mesa, do domaćih juha, slastica i nezaobilaznog kruha ispod peke, baš sve što vam se servira na trpezi bit će slasno.

Ako baš i niste mesni tip, već više volite ribu, tada vam preporučamo da ljetne večeri provedete posjetom u još jednom kultnom šibenskom restoranu, specijaliziranom za plodove mora.

PO SLATKO U MODERATO

Riječ je, dakako, o restoranu Peškarija na šibenskoj rivi koji će vas razveseliti velikim izborom ribljih specijaliteta. To je mjesto na koje dolazite kušati Dalmaciju i Šibenik i koje će vas obradovati i bogatim izborom vina koja će pratiti poslužene delicije. Na kraju ako ste ljubitelj slatkih delicija, sugeriramo kavicu ili osvježavajuće piće, te kolač  iz bogate ponude slastica u šibenskom Caffe baru Moderato cantabile. Uslast!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.