VIDEO: Novi album: Hemendex ‘Solution to Reality’

Hemendex

Solution to Reality, 2013

Dvije činjenice na jedan čudan način obilježavaju ovaj album. Prva je ta da se radi o jednom od najboljih elektronskih albuma ikad napravljenih u Hrvatskoj, a druga je ta da se, nažalost, radi o posljednjem albumu kojeg su Oleg, Dino i Naranča napravili pod imenom Hemendex.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3M98sp48geY[/youtube]

Vijest o razlazu dečki su objavili odmah nakon što je album i objavljen, a koji su točno razlozi moći ćete saznati u narednom broju ŠT-a kada će gost u Kanalu biti pjevač grupe, Naranča.  O samom albumu dalo bi se i na dugo i na široko, o razlozima zašto će isti bauljati na marginama glazbene industrije dalo bi se još i više, ali ono što će uvijek imati određenu težinu je kvaliteta koju Solution to Reality posjeduje. Hemendex nisu nepoznanica na nezavisnoj sceni i svi dosadašnji materijali bili su obojani elektronskim new waveom sa neizbježnim podsjećanjem na osamdesete, ali ono što ovaj album čini gotovo savršenim je iznimna lakoća kojom su Hemendex stopili sve svoje prijašnje pokušaje i koketiranja stilovima i žanrovima u pop album kojemu ništa ne nedostaje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.