Porukom do ljubavnog paketa

Autori deset najoriginalniji/najiskrenijih ljubavnih poruku osvojit će Valentinovski paket! Valentinovske pakete su pripremili zakupnici Dalmare centra,  a svaki valentinovski paket sadržava: romantičnu večeru za dvoje u restoranu, poklon bonove i popuste u trgovinama TC Dalmare!

U trgovačkom centru Dalmare na centralnom trgu, i u prodavaonicama Dalmare centra nalaze se kuponi-predlošci za ispis ljubavnih poruka.

Sve što je potrebno je vrlo lijepo i jednostavno  a to je, napisati ljubavnu poruku, misao, poziv na spoj ili slično i upisati svoje podatke, te kupon ubaciti u srce koje se nalazi na centralnom trgu od 3. do 13.veljače.

Na kraju svake ljubavne poruke, na kuponu ispišite svoju glazbenu želju, s posvetom ili bez nje, a sve one će biti ispunjene u eteru Radio Šibenika, u vikendu ljubavnih pjesama 15. I 16. veljače.

Dobitnici će se birati po ocjeni žirija Županijskog radio Šibenika i Dalmare centra, a po dva dobitnika će se izabirati 6.,7., 11., 12. i 13. veljače.  Imena dobitnika će biti objavljena  na  Facebook  stranici  Dalmare centra i u eteru Županijskog radio Šibenika. Nagrade će se preuzimati na samo Valentinovo 14. veljače, kada će biti organizirana večera u restoranu Paparazzi za sve dobitnike

Nema se što čekati, požurite i sretno!!!

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.