Pred DJ-ima Biellom & Astrallom dugo, toplo, radno ljeto

Već ovog vikenda za domaći DJ tandem Biella & Astrall (pravim imenima Milan Bijelić i Marko Borak) počinje dugo, toplo no prije svega radno ljeto. Partyji po Jadranu već su počeli, a šibenski dečki uskoro će se ‘otisnuti’ na turneju od Hvara, preko rodnog kraja do popularnog Zrća. Kako nam kaže Marko, osim brojnih gaža, u pripremi je i nekoliko novih izdanja.

PUN RASPORED

Dečki će zasvirati ove subote na Šibenskoj noći, nakon otvorenja 53. međunarodnog dječjeg festivala, a naći ćete ih na flooru Varoš Media u Docu. Zajedno s njima iste noći nastupaju još i Mario Vlaić, Tonko Mikulandra i Santiago Batacosta.

-Nakon toga, 19. i 20. srpnja nastupamo na otoku Hvaru, u klubovima Carpe Diem i Venerandi na poznatom Organic showcaseu – prenosi mladi DJ. Nakon Šibenika i Hvara, 30. srpnja odlaze na Zrće, gdje na Love Shipu nastupaju s Teenage Mutantsima, 3. kolovoza dolaze na Jadriju popuniti line up za Sweet Sound of Summer, a 9. kolovoza vraćaju se na Hvar.

B&A-flayer

– Ovog puta nastupamo u Carpe Diemu zajedno s poznatim Talijanima Nice7. Zadnje što je zasad potvrđeno je nastup u Aurori na Dalmatian Sunshine Partyju na kojem će, uz nas, biti još domaćih i stranih DJ-jeva – priča Marko. Usprkos nabrojenim gažama, dečki imaju prostora i vremena, a i volje za ubaciti još pokoji nastup što ide preko njihove booking agencije CokeAndSmoke.

KAD DJ-I ‘GROOVAJU’

Dečki ne miruju ni kada je u pitanju produkcija, pa će Marko navesti kako je jedan od praćenijih ‘releasova’ u zadnje vrijeme onaj koij se može pronaći na Family Grooves labelu.

-Tu su nam trake ‘chartane’ od strane Grooveboxa, Luce P-a i mnogih drugih. Također, kroz kratko vrijeme izlazi i ‘release’ za izdavačku kuću Ramona Tapie – doznajemo. Za kraj, šibenski DJ prisjeća se zimskog perioda kada su radili na novim materijalima, ali i nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, na Burn Mix Off finalu gdju su stali rame uz rame sa, prema Markovim riječima, vodećom zvijezdom današnjeg deep housea, Maceom Plexom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.