Culture Club Revelin dovodi kultnu Crnu udovicu!

Culture Club Revelin za sam početak zimskog programa starta udarno-samo za svoje sugrađane, koji su čak na facebooku napravili grupu Hoćemo opet Crnu udovicu ovaj legendarni dubrovački rock band vraća 8.11.2014 ponovno na pozornicu samo za ovu priliku  i to u originalnom sastavu.

Nekad velika heavy metal atrakcija na prostorima bivše države, kultna dubrovačka grupa Crna udovica, iza koje je na žalost ostao samo jedan album “Sudbina” (1987.) uz niz neobjavljenih pjesama, još odjekuje dubrovačkim ulicama. Pjesme se prenose sa generacija na generacije, na forumima se vapi za koncertima i “postaju” hitovi, koji su osamdesetih ostavili dubok trag ne samo na dubrovačkoj već i na regionalnoj sceni.

Hrvatski heavy metal sastav Crna udovica osnovan je 1982. godine u Dubrovniku od tada najboljih mladih dubrovačkih rock glazbenika onoga vremena. Crna udovica je1987. godine izdala svoj prvi i jedini album Sudbina u izdanju beogradske diskografske kuće PGP RTB. Od nekoliko hitova ovoga albuma napopularnija je bila pjesma“Obala tuge”. Crna udovica se raspala 1990. godine i za sobom ostavila nekoliko pjesama (“Utjeha kose”“Sablasna kočija”“Budite uvijek sa nama”) koje su trebale biti okosnica drugog nikad objavljenog albuma.

Nakon raspada band Crna udovica je održao dva koncerta, od kojih je prvi održan 26. kolovoza 2008. godine u dubrovačkoj tvrđavi RevelinMladi se i danas “grebu” po kantunima ne bi li našli naš album“ prije par godina izjavio je pjevač Crne Udovice -Davor Erceg. Kolika je popularnost ovog dubrovačkog rock sastava u Gradu dokazuje i veliki interes svih generacija, a 8.11.2014 u Culture Clubu Revelin svi fanovi Crne Udovice imat će jedinstvenu prliku ovaj kultni band vidjeti uživo i još jednom sa njima zapjevati njihove legendarne hitove.

Ulaznice u pretprodaji 60 kn, a na ulazu 90 kn.

VIP ulaznice 120 kn u pretprodaji, na VIP ulazu 150 kn.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.