Darujemo vam ulaznice za Skavillle festival na Martinskoj!

Šibenski portal nagrađuje vas ulaznicama za Skaville festival koji počinje u četvrtak, 26. srpnja na Martinskoj te će potrajati do 29. srpnja.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je poslati email na adresu urednik@sibenskiportal.hr s naznakom ‘Za Skaville’ i vašim punim imenom i prezimenom.

Najbržima darujemo dvije festivalske ulaznice, a sretne dobitnike objavit ćemo u četvrtak ujutro!

Podsjetimo, na Martinskoj će u sklopu festivala nastupiti Postolar Tripper, The Resignators, Los Fastidios, St!llness, Jokerface i mnogi drugi. Cijeli line – up Skaville festivala nalazi se na internetskoj stranici festivala, a na istom se mjestu mogu rezervirati i ulaznice po cijeni od 150 kuna jer za deset kuna više mogu se kupiti još jedino na ulazu na lokaciji festivala (u cijenu je uračunat kamp). Cijena jednodnevne ulaznice je sto kuna, te dodajmo i to da je za 26. srpnja rezerviran party dobrodošlice, a zadnji dan festivala, 29. srpnja, određen je za – odmor.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.