Hladno pivo nastupa u petak u Šibeniku

Turistička zajednica grada Šibenika poklanja vam sutra, 17. kolovoza, koncert zagrebačkog punk rock sastava Hladno pivo! Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a održat će se u Docu na prostoru parkinga. U tijeku su završne organizacijske pripreme na lokaciji u Docu, kazao nam je direktor TZ-a Dino Karađole.

Nastup Hladnog piva drugi je ovoljetni koncert u organizaciji šibenskog TZ-a, podsjetimo, na istom mjestu 7. srpnja Šibenčane je zabavljala Colonia.

– Smatram da će doći oko četiri do pet tisuća ljudi, bit će nešto više publike nego na Coloniji budući da Hladno pivo na našim prostorima rijetko kada nastupa te su atraktivan rock bend – uvjeren je Karađole.

Oba koncerta šibenski TZ stajala su oko 130 tisuća kuna, a u iznosu su participirali dolački ugostitelji koji su se pobrinuli za binu, razglas i rasvjetu.

Hladno pivo u Šibeniku nastupa u sklopu turneje ‘Kirbaj i kotlovina’ na kojoj predstavljaju posljednji album ‘Svijet glamura’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.