Splitska atrakcija ‘Kuzma & Shaka Zulu’ ove subote u Docu!

Splitska rap/raggae/dance/italo disco grupa prodrmat će Dolac svojim specifičnim i raznolikim glazbenim izričajem, u subotu, 12. srpnja. Nastupaju u okviru ljetne sheme ‘Dolac – budi u điru’, koju zajedničkim snagama, u želji za podizanjem kvalitete kulturne i turističke ponude, organiziraju dolački ugostitelji, uz podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice grada.

Grupa Kuzma & Shaka Zulu na sceni je od davne 1993. godine, kada je Saša Kuzmić-Kuzma snimio pjesmu ‘Jedna mala Iva’. Iz ranijih dana pamtimo i hitove poput ‘Prva liga’, ‘U mojoj ulici’, ‘Puknuta ekipa’ i ‘Lito ide mala’, a ne zaboravimo ni svježije hitove poput ‘Retardi sa fejsa’.

Koncert Nene Belana, koji se trebao održati u petak, 11. srpnja, zbog najavljenog nevremena, nažalost, odgođen je za neku drugu priliku, no subota ostaje rezervirana za nastup splitske atrakcije Kuzma & Shaka Zulu. Početak je najavljen za 23 sata, a ulaz je, kao i svakog puta, besplatan.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.