ŠIBENČARENJE PATRIKA PATAFTE: Župan vs. škovacini

Poput bivšem izborniku ‘Vatrenih’ Igoru Štimcu i županu šibensko – kninskom Goranu Pauku facebook je omiljeno sredstvo komunikacije. Tako je župan na svom profilu ovih dana postavio pisanu poruku koju mu je pod brisače njegovog automobila postavio zaposlenik Čistoće, a u kojoj ga ovaj uljudno moli da više ne parkira svog limenog ljubimca ispred kontejnera, jerbo zbog njega ne mogu pokupiti smeće. Pauk je ispod te poruke komentirao kako se na ‘prste jedne ruke može izbrojiti koliko je puta ostavio auto pokraj kante’. Nakon ovako finog objašnjenja šibenski škovacini bi mogli razmisliti o tome da ubuduće po županovo smeće dolaze – po dojavi. Prvi čovjek županije bi ih lijepo nazvao i rekao – momci, danas sam vam je put do kante slobodan. Drugo je rješenje da put do Paukovog smeća ubuduće raskrči – pauk.

 Zaustavi se vjetre

Ivan Velić je uoči gradskog derbija između Šibenika i Jollyja izrazio nadu kako utakmicu svih utakmica neće odlučivati ‘vanjski vjetrovi’. Ne znamo na kakve je točno vjetrove mislio, jesu li ga vremenske prilike na Baldekinu u subotu zadovoljile, ali na koncu je Velića s klupe Jollyja otpuhala – narančasta oluja.

 Nadanov bračni trokut

Nadan Vidošević završio je u pržunu pod sumnjom da je bio na vrhu piramide koja je iz Hrvatske gospodarske komore ‘zamračila’ 32 milijuna kuna. U vrijeme kad su padali prvi osumnjičenici iz ove afere, lijepi Nadan pravdao se kako ‘muž uvijek zadnji sazna neke stvari’. Nije računao da takve mangupluke uvijek prvi sazna – USKOK.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.