VIDEO: Novi album Silversun Pickups ‘The Singles Collection’

O Silversun Pickups, bandu iz Los Angelesa, dalo bi se štošta dobrog i zanimljivog napisati. No, da ne bi previše trošili papir, recimo kako se radi o bandu osnovanom 2002. godine koji je do sada objavio tri studijska albuma, jedan EP na početku karijere i sada kolekciju singlova sa svih izdanja. The Singles Collection sadrži 11 pjesama i mogao bi se u nekoj od drugih varijanti nazvati i Best of… albumom jer to svakako i jeste.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AxrgggKgf1M[/youtube]

Album otvara Kissing Families, prva i na EP-u Pikul iz 2005. godine, koja se može nazvati i oglednim primjerkom svega što će Silversun Pickups ponuditi i u kasnijim stvaralačkim fazama. Odlično izbalansiran alternativni rock s primjesama shoegaze i psihodelije dodatno začinjen melodičnošću i pop dionicama formula je uspjeha ovog kvarteta koji od samog početka djeluje u istoj postavi. Nastavak albuma nudi nam tri pjesme sa svakog od tri preostala albuma te za kraj i jednu novu pjesmu, Cannibal koja od ostatka ponuđenog materijala odskače jedino nešto skromnijom minutažom.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u33g0vlGaPM[/youtube]

 

Kad se sve zbroji, The Singles Collection je izdanje idealno za prvo upoznavanje Silversun Pickupsa, ali jednako tako idealno i za one koji o bendu znaju puno više.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.