VIDEO: Novi album We Were Promised Jetpacks ‘E Ray’ (Live in Philadelphia)

Osim podatka kako se na prvom službenom live izdanju škotskih indie rockera među 13 pjesama nalazi i pjesma ‘Peace Sign’, koja će se naći i na njihovom trećem albumu koji upravo i snimaju, veseli i činjenica kako dio repertoara sa njihova dva studijska albuma, ‘These Four Walls’ i ‘In the Pit of the Stomach’, možemo slušati onako kako WWPJ najbolje i zvuče, uživo.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iUbwKzBI22M[/youtube]

Dio sretnika koji su ih imali prilike gledati na drugom Terraneu, znaju o čemu govorim. Jetpacksi fantastično kombiniraju najznačajnije postulate post-rocka i indie-rocka, melodični gitarski zvučni zid s čestim pauzama, promjenama ritma i sugestivnim pjevanjem čak i pjesme od preko sedam minuta znaju pretvoriti u neizostavne komade pravca u kojemu zaslužuju biti jedni od glavnih perjanica.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n21e23KzWjY[/youtube]

‘E Ray’ (Live in Philadelphia), snimljen je 2012. godine u Union Transfer dvorani tijekom ‘WWPJ 2012 Tour’, a osim spomenute ‘Peace Sign’ , na albumu se nalazi šest stvari s prvog, i šest s drugog studijskog albuma. Dok čekamo izlazak novog albuma,  snimaju ga u blizini Glasgowa pod producentskom palicom Paul Savagea, preslušavajući ‘E Ray’, ‘jetpacksi’ su nas opet podsjetili i u trajnu memoriju zapisali kako je te 2012. godine to bio jedan od najboljih live nastupa u Hrvatskoj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.