Video: Novi album You Blew It!, ‘Keep Doing What You’re Doing’

You Blew it! se smatraju predvodnicima novog vala emo bandova. Premda se u jednom periodu cijeli pokret urušio sam od sebe, u zadnjih godinu dana doživljava ponovni procvat. Važno je kazati kako cijeli pokret vuče korijenje po američkom tlu pa tako i glavninu bandova čine oni američki.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PakAPkEKVI0[/youtube]

‘Keep Doing What You’re Doing’ je drugi album floridskih emo sljedbenika koji čak i na prvo slušanje zvuči točno onako kako bi jedan takav album i trebao zvučati pa ne treba biti veliki znalac i pametnjaković kako bi zaključio da se radi o legitimnom nasljedniku nekad vrlo zanimljivog i, barem u SAD-u, popularnog glazbenog pravca.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giJzv-mubEc[/youtube]

Već od prve ‘Match & Tinder’ slažu se teme isprekidane kratkim pauzama, pojačavanjima i naglašavanjima dobiva se na dinamici, dok je pozadinska gitara u konstantnim solo dionicama nostalgični podsjetnik na dobra vremena neprekidnog i na trenutke fanatičnog preslušavanja kompletnog opusa Pretty Girls Make Graves. Jedina je razlika ta što je u You Blew it! glavni vokal muškarac dok je u PGMG to bila omalena i živahna Andrea Zollo. Tridesetak, i nešto sitno, minuta je sasvim dovoljno za ponovno uspostavljanje davno prekinute veze, a stvar je bolja i samim tim što You Blew It! nisu totalni blesani pa se na trenutke znaju opustiti i izaći iz zacrtanih okvira što slušanje albuma čini prilično ugodnim.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.