Započeo 5. ST@rt festival

U srijedu, 19. veljače u klubu O’Hara održana je 1. kvalifikacijska večer Festivala autorskih bendova ST-@rt 2014.  Nastupila su 4 benda: ‘Distanca’ (Split), ‘Hit Hoffner’ (Makarska), The Crook (Zadar) i ‘Zoga’ (Split).

Prema odluci žirija, najbolji su bili Zadrani, The Crook, koji su se plasirali u polufinale 5. ST@rt-a.  Festival autorskih bendova ST-@rt 2014  nastavlja se u srijedu od 26.veljače 2. kvalifikacijskom večeri, a sa polufinalima i finalnom večeri festval će trajati do 7. svibnja. Svi koncerti održavaju se u music clubu O’Hara s početkom točno u 22:00h.

Podsjetimo kako je festival od samog početka poslužio i kao dobra ‘odskočna daska’ šibenskim bandovima TiRituPiriPip i L’Kok, a glazbeno umijeće pokazali su i MindArk, Iskariot, Ponte de Carla i drugi, dok će ove godine nastupiti Porko Dio, 022 Sibinicum Monumentum, The Flirt i Timeshift.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.