Šibenski portal i Inside dijele ulaznice za noćni provod ovog vikenda

I ovog vikenda najbolja zabava u gradu očekuje vas u noćnom klubu Inside. Šibenski portal vodi vas na mjesto ludih noćnih provoda i to tako da najbržim čitateljima poklanja dva puta po dvije ulaznice za petak navečer i tri ulaznice za subotu navečer.

Sve što morate učiniti je na našu email adresu urednik@sibenskiportal.hr poslati svoje podatke (ime i prezime) s naznakom koju večer želite izaći vani.

A kako biste donijeli odluku hoćete li u provod u petak ili subotu, ili možda obje večeri, donosimo vam program kluba Inside.

U petak na Valentinovo, po prvi puta u šibenskom klubu, nastupa odličan tamburaški sastav Tkanica. Kako najavljuju organizatori ‘momci rasturaju, a bit će i prihodnih ljubavnih pjesama na tamburama za sve koji bi se ljubili’. Ulaz se naplaćuje 20 kuna.

U subotu, 15. veljače za pult će stati DJ Johnny I i DJ SoundLab, a sve će u večeri nazvanoj ‘Sax int he house’ zabavljati atraktivne plesačice iz First entertainmenta. Ulaz je do 1 sat slobodan, a nakon toga se naplaćuje po cijeni od 20 kuna.

Sudjelujte u nagradnoj igri i vidimo se ovog vikenda u Insideu!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.