Stare i nove L’Kokove ‘stvari’ u Azimutu

Jedni su od glavnih krivaca zašto se prije godinu – godinu i pol počelo pričati o renesansi šibenske glazbene scene, a riječ je o bendu L’Kok. U Šibeniku ih niste čuli, kako sami napominju, od ožujka tekuće godine (pri tome ne računaju humanitarni koncert održan u Brodarici), no statistiku broja održanih svirki u gradu u 2013. godini promijeniti. I to već ovog tjedna.

STANJE STVARI

l'kok 1

U četvrtak, 12. prosinca, točno u 22 sata, dečki iz L’Koka ponovno će zasvirati u klubu Azimut za kada pripremaju nešto starog, nešto novog repertoara. Šibenska publika bit će u prilici čuti dobro znani stari materijal s diskografskog prvijenca, albuma ‘Misli protiv riječi’ baš kao i dio novih stvari na kojima su dečki radili proteklih mjeseci. U pripremi je, ne skrivaju, novi album, a kako će zvučati ili barem dijelić atmosfere s albuma otkrit će u tjednu pred nama. Ulaz je, naravno, besplatan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.