Sutra u Vodicama počinje CMC festival!

Velikim koncertom Parnog Valjka, sutra 14. lipnja u Vodicama započinje CMC festival. Spektakl domaće pop i zabavne glazbe u Vodicama će tijekom dva dana okupiti brojne izvođače i posjetitelje. Na velikom stage-u na vodičkoj rivi u subotu 15. lipnja nastupit će 26 izvođača s pjesmama koje se već dugo vrte u eteru, a neke su čak i neizostavni hitovi koji će se slušati ovog ljeta. Spomenimo samo Jelenu Rozgu, Dražena Zečića, Magazin, Tončija Huljića i Željka Bebeka, Miroslava Škoru i Lidiju Bačić, Tešku industriju i Kemala Montena, Danijela Popovića, Jasmina Stavrosa, klapu Rišpet, klapu Godimenti i Jus Rona…

Vodičane i sve gledatelje CMC-a kroz festival vodit će Ana Radišić i Dalibor Petko.

CMC voditeljski par

-Sretna sam što sam dobila priliku voditi festival i drago mi je što ću biti dio ovogodišnje festivalske priče. Nastojat ću pruženu priliku iskoristiti na najbolji mogući način te se nadam da će, uz mnogobrojnu publiku u Vodicama i oni pred malim ekranima jednako uživati. Dalmatinka sam po roditeljima i ljetujem u okolici Vodica, stoga se posebno veselim kombinaciji posla i zabave i sigurna sam da ću uživati punim plućima – rekla je Ana Radišić.

Ani će se na pozornici pridružiti i Dalibor Petko, voditelj Narodnog radija.

-Drago mi je da je CMC festival svake godine sve spektakularniji i da je izrastao u jednu od najvećih glazbenih manifestacija u regiji. Odlična glazbena imena garantiraju vrhunski show stoga osjećam posebno uzbuđenje što sam i ove godine dio svega – rekao je Dalibor Petko.

Više o spektaklu u Vodicama pročitajte na www.cmcfestival.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.