Terraneo među 10 festivala po izboru Forbes Magazina

Terraneo festival našao se, sasvim zasluženo, na listi deset najboljih europskih festivala u 2013. u članku o vodećim ljetnim festivalskim destinacijama magazina Forbes. Ističući zanimljivu lokaciju održavanja festivala u živopisnom Šibeniku na hrvatskom primorju, ovaj utjecajan časopis je potvrdio ono što desetine tisuća vjernih posjetitelja Terraneo festivala već treću godinu  za redom iznova uvjeravaju. Terraneo spaja sve najbolje što ljeto nudi u nezaboravno iskustvo, pojačano koncertima najvećih svjetskih i regionalnih izvođača današnjice.

TERRANEO VEĆ NAGRAĐIVAN

Ovo je samo još jedno u nizu priznanje za ovaj šibenski festival koji se ove godine održava od 7. do 9. kolovoza. Britanski list The Telegraph je dvije godine za redom uvrstio Terraneo na listu 10 najboljih europskih ljetnih pop i rock festivala. Ipak, ono što dolazi kao najveće priznanje je povjerenje posjetitelja, koji su prošle godine, njih tisuću, u samo tjedan dana kupili ulaznice, a da još nije bio objavljen ni jedan izvođač. Godine 2012. na DM Green City dodjeli nagrada, Terraneo je nagrađen sa čak dva priznanja, nagradom za korporativno dostignuće u zaštiti okoliša, kao i Grand Prix nagradom među svim nagrađenim ekološko odgovornim hrvatskim organizacijama. Posjetioci portala Muzika.hr izabrali su Terraneo kao najbolji hrvatski ljetni festival 2011. godine.

ULAZNICE

U prodaji je ograničeni paket dnevnih festivalskih ulaznica po posebnoj cijeni od 200 kn, dok je cijena festivalske ulaznice 419 kn. Cijena kamp ulaznice je 200 kn (+21 kn boravišne pristojbe). Ulaznice možete kupiti na prodajinim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.