The Garden Festival objavio cijene ulaznica za Ex-Yu regiju

Predvodnik svih festivala na lokaciji The Garden Tisno te otac onih na dalmatinskoj obali, The Garden Festival, objavio je cijene festivalske i dnevnih ulaznica za Ex-Yu regiju tj. za državljane Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH, Makedonije, Albanije i Kosova.

Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90 odnosno 120 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

Festivalski recept i ovaj put će sačinjavati 3 pozornice na otvorenom, kao i zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana koje se održavaju dva puta dnevno. Uz klub na otvorenom Barbarellas koji je zadužen za zabave noću i ove godine održat će se zabava na tajnom otoku.

garden festival 2

Tradicionalno se festival žanrovski vrti oko disco i house glazbe, a nakon potvrđenih partnera došlo je vrijeme i za konkretna imena. Live nastupi rezervirani su za Crazy P, redovite posjetitelje The Garden Festivala, a live će nastupiti i bugarski KiNK, zaljubljenici u house Session Victim i Genius of Time, te Seven Davis JR., vlasnik klubskog hita ‘One’.

Klub Barbarellas bit će lokacija gdje će glazbene snage odmjeriti dvojac Ben UFO i Midland, a za pultom će se naći i rezident londonskog kluba Fabric Craig Richards, Eats Everything, house/disco/funk dvojac Bicep, berlinski house DJ i producent Prosumer, majstori housea i hip hopa Wolf + Lamb, Soul Clap, jedan od švedskih najvještijih DJeva Axel Boman, svestrani Greg Wilson – jedan od začetnika scene u Manchesteru, pravi znalac plesne glazbe iz Brooklyna Justin Vandervolgen, bristolski Outboxx koji miješaju jazz i house, kao i Darshan Jesrani, polovica odličnog dvojca Metro Area.

Na festivalskom lineupu neće nedostajati DJeva, svoje će ritmove pred publikom otpakirati Eric Duncan, dio legendarnog dua Rub-n-Tug koji jamči zabavu, redoviti posjetitelj festivala Felix Dickinson, Mark Seven, neumorni istražitelj dobre glazbe Tim Sweeney, zaljubljenik u house Jeremy Underground Paris ili pak Young Marco.  Zabave na brodovima Argonaughty i Arbiana omogućit će da plovite uz zvuke zaljubljenika u house i jednog od osnivača One Recordsa Adama Sheltona, za sretne ritmove je zadužen Dean “Sunshine” Smith, a tu je I njemački Marcel Vogel. Wolf + Lamb i  Soul Clap zaduženi su za zabavu na Argonaughtyju koji vodi na tajni otok, dok će Arbianom do tajne zabave ploviti DJevi popularnog berlinskog kluba Salon Zur Wilden Renate.

Domaće snage brane legendarni Eddy Ramich sa svojim Kontrapunktom, jednom od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri, te sve poznatija etiketa Burek koju predvode Pytzek i Mislav.  Uz velike goste koje ovi igrači na domaćem terenu planiraju dovesti na zabave na brodovima, Kontrapunkt je već potvrdio da će ploviti uz odlične Kyoto Jazz Massive.

Ulaznice s popustom za Ex-Yu regiju se mogu kupiti u sustavu Entrio.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.