The Garden Festival u finalnom izboru za UK Festival Awards 2013.

Jedan od najšarmantnijih boutique festivala u Hrvatskoj i otac svih festivala na jadranskoj obali, The Garden Festival koji se održava u Gardenu Tisno, ušao je među 10 najboljih festivala za nagradu UK Festival Awards, u kategoriji Najbolji prekomorski festival. Odlučili su tako posjetitelji iz cijelog svijeta, a u odabiru je sudjelovalo rekordnih 575 tisuća zaljubljenika u festivale. Pobjednik u svim kategorijama će biti proglašen 2. prosinca u Londonu na 10. obljetnici nagrade UK Festival Awards.

U užem krugu su se našla 3 hrvatska festivala, među njima i The Garden.

Glazbena industrija na ovaj način želi odati počast svima koji su se trudili staviti osmijeh na lice mnogim posjetiteljima festivala te im omogućiti da poberu zasluženi pljesak za sve uspjehe. U glasanju sudjeluju posjetitelji festivala iz cijelog svijeta i stručnjaci iz industrije.

Otkad je The Garden Festival nastao 2006. godine, postao je jedan od najiščekivanijih događaja ljeta privlačeći međunarodnu publiku željnu disco glazbe. U sezoni 2013. lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova The Garden Festivala od početka srpnja, a festival se smjestio u malom zaljevu koji se može pohvaliti vlastitom pješčanom plažom, intimnošću i klubom na otvorenom Barbarella u kojem se plesalo do zore

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.