VIDEO: U ritmu Salse zaplešite večeras u Azimuta!

Ekipa iz plesnog kluba ‘Salsaton’ i klub Azimut večeras su organizirali plesnu večer, a početak je predviđen u 21 sat. Večer je idealna za one koji dobro plešu, ali nisu imali gdje do sada pokazati svoje umijeće, ali i za one koji žele naučiti nove plesne korake, a za to će se pobrinuti plesači iz ‘Salsatona’.

Sve popularnija Salsa pokucala je na vrata i u šibenskom klubu, tako večeras imate priliku zaplesati u ritmu ovog sve popularnijeg plesa kod nas, koji je porijeklom s Kube, a svoj naziv dobio je od španjolske riječi ‘salsa’, koji znači umak. Tim se sugerira da je ovaj ples, spoj različitih utjecaja.

Iako je Salsa obično ples za parove, postoje inačice za solo plesače. Stoga večeras zaplešite u paru ili solo, razgibajte svoje tijelo i oslobodite se negativne energije uz glazbu bogatu ritmovima afričko-kubanskih tonova. Bacite pogled na video i vježbajte do večerašnjeg izlaska.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rckzgCfi8ms[/youtube]

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.