Veseli maškarani vikend u Dalmarea

Kako su maškare još uvijek u điru Dalmare centar je i za ovaj vikend pripremio finalnu maškaranu zabavu. Veseli program očekuje sve posjetitelje cijeli vikend. U petak, odnosno danas u 18 sati u Zimogradu plesat će se u ritmu salse s plesnim klubom Art iz Šibenika, a u subotu će zavladati zumba. Naravno sve je u maškaranom duhu, a ono što je posebno atraktivno to je subota kada će se na maškaranom plesu izabirati najmaska!

Najmaska muška i ženska osvojit će vrijedne nagrade koje su pripremile trgovine TC Dalmare a to su :

Konzum,Dm,Magic Baby,Cinestar,igraonica Twister…

Pozivaju se ne samo oni najmlađi već i svi oni koji vole uživati u maškarama! To nije sve što se zadovoljstva u Dalmare centru tiče, jer vikend pred nama je vikend akcija.

Naime Super Konzum u Dalmare centru sutra 1. Ožujka i u nedjelju 2. Ožujka imat će akciju na igračke i na asortiman karnevala. Preko 300 igračaka biti će sniženo čak 50% a asortiman karnevala 30%. Ne propustite ovu priliku i obradujte vaše mališane sa najomiljenijom igračkom,a kada obavite kupnju nakon toga osvojite nagradu u Zimogradu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.