VIDEO: Nova pjesma grupe 022 ‘Mi možemo zajedno’, poslušajte je!

Četvrta pjesma ‘pozivnog broja naše županije’ ugledala je svijetlo dana. ‘Mi možemo zajedno’ uradak je humanitarnog karaktera grupe 022, a premijeru je medijski popratio Večernji list.

Uvodne riječi pjesme započinju poetskom recitacijom Građanina Josipa nakon koje se pjesma nastavlja probranim tekstovima Dumara, Dave Bennersa i Cresenda prepunim tužne istine i želje za zajedništvom. Refrenom, ali i ostalim dijelovima pjesme provlači se glas naše sugrađanke i pjevačice Mateje Šenete.

Grupa 022 je ovog puta i snimila spot prvijenac u režiji Roberta Miškovića koji je ovo ljeto spotom za pjesmu Građanina Josipa ‘Ne vidiš me’, predstavljao Hrvatsku na međunarodnom festivalu animiranog filma.

Glazbu i aranžman potpisuje Mario Kardum Dumar. Pjesma humanitarnog karaktera snimljena je i režirana za sveukupno nula kuna, poručuju momci iz grupe 022 te nastavljaju:

-Mi možemo zajedno snimiti pjesmu i napraviti spot, a što tek možemo kad se udruži nas tisuće? Tad možemo zajedno baš sve! – zaključuju.

Spot je izdan točno dan prije koncerta grupe 022 koja sutra nastupa u caffe baru Kućarin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.