VLASNIK NAJLJEPŠEG BRKA, LUKA VUKOREPA: Poljubac bez brkova je kao jaje bez soli

Nositelj titule ‘Najbrk Kluba Šibenčana’ Luka Vukorepa čitateljima otkriva razloge iz kojih je odlučio brkom ukrasiti svoju nadusnicu.

Kakav je osjećaj nositi najbolji brk?

Osjećaj je odličan. Danima sam se prije pripremao, ali nisam imao u glavi viziju kako bi trebao izgledati pobjednički brk. No, na dan ‘Solo brka i loših košulja’ napraviosamjednu stranu i u suglasnosti s bratom odluka je pala. Znao sam duboko u sebi da je to brk za anale, što se pokazalo kao istina, budući da sam imao pobjednički brk, što mi je jako drago.

IZAZVAO SMIJEH

Jesi li očekivao pobjedu?

Iskreno, bilo mi je na pameti samo da se zabavim i da moja pojava izazove salve smijeha, što mi je i uspjelo, tako da mi je prvo mjesto bilo u drugom planu.Ali ja se uvijek držim one – ako se natječeš, onda nastoj dati sve od sebe i po mogućnosti pobijediti.Po reakciji drugih, nakon nekog vremena znao sam da sam na pravom putu.

Tko je bio tvoj favorit?

Moj favorit što se tiče brka je bio mladi gospodin Goran Gracin koji je koristio čak i kozmetičke preparate kako bi mu brk bio postojan, a za sveukupni dojam bilo je više kandidata koje sam simpatizirao, da ih sad redom ne nabrajam. Svi su imali ‘ono nešto’ i bili su u duhu 70-ih i 80-ih.

Koliko si brk pripremao prije natjecanja?

Kad sam saznao da ću prisustvovati tom događaju, počeo sam nekih 10-ak dana prije puštati bradu i brkove, kako bih biošto bliži zadanoj temi.Pošto imam gustu bradu, uvidio sam da neću moći imati klasičan brk pa sam morao malo improvizirati da bih došao do odlične kombinacije.

Nosiš li inače brkove?

Brkove inače ne nosim, premda neću nikad zaboraviti one početničke koji nastaju ulaskom u pubertet. To su prvi počeci i njih nekako čovjek zapamti za cijeli život. Čak su mi se i rugali da mi je nešto šporko ispod nosa, na što ja nisam obraćao puno pažnje.Iako, sad kad se sjetim dođe i meni da se nasmijem…Što se tiče mode, smatram da je brk vječan i da nikad neće izaći iz mode, premda živimo u svijetu i društvu gdje vlada pravilo – što manje dlaka, to bolje. Ako pogledamo turske i druge sapunice, vidjet ćemo da jedan i više likova nose brkove i baš su oni u pravilu fatalni za žene. Stara poslovica kaže:’Poljubac bez brkova je kao jaje bez soli’. Valjda ćete se složiti da je brk zaštitni znak muškarca.

GOLOBRADI MUŠKARCI

Kakvog te djevojka više voli, brkatog ili golobradog?

Moja djevojka nikad se nije izjasnila smeta lijoj, ali mi zna koji put reći da je grebem, pa nastojim svoje lice držati koliko je to moguće pod kontrolom. Ali mora shvatiti da se nama ne da svaki put ni brijati. Ipak, po tom pitanju brzo se nađe kompromis i dogovor.

Hoćeš li se dogodine opet prijaviti na ovo natjecanje?

Ako bude zdravlja,sreće i slobodnog vremena, nadam se da ću biti i drugu godinu zaredom na istom mjestu u isto vrijeme, samo s boljim brkom i outfitom. Ovim putem bih zahvalio voditelju kluba Zoranu Eraku kao i cijelom organizacijskom timu,svima koji su dali lajk i mojoj boljoj polovici koja se pobrinula da moja pojava bude najbolja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.