Bogat program šibenske Knjižnice. Očekuju vas izložba, predavanja i projekcija filma

Program povodom rođendana Vesne Parun bit će održan sutra na Zlarinu u Zavičajnom muzeju s početkom u 10 sati.

U sklopu programa bit će proglašeni pobjednici likovnog i literarnog natječaja za učenike osnovnih škola Šibensko-kninske županije na temu ‘Mačak Džingiskan i Miki Trasi’. Organizatori programa su Kuluturno-umjetničko društvo ‘Koralj’ Zlarin i Gradska knjižnica Juraj Šižgorić Šibenik.

Projekt obrazovanja nezaposlenih osoba za programe učenja stranih jezika bit će predstavljen sutra u Knjižnici s početkom u 11 sati.

Predavanje govori o važnosti cjeloživotnog učenja i obrazovanja, s posebnim naglaskom na učenje stranih jezika kao na priliku za bolju zapošljivost.

Bit će predstavljene i aktivnosti što ih Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Šibenik provodi oko obrazovanja nezaposlenih osoba, koje su prošle petomjesečno učenje stranih jezika, stupnjeve A1 i A2, i to za engleski, njemački i talijanski jezik.

Na kraju predavanja polaznicima koji su završili edukaciju bit će uručene svjedodžbe o završenim stupnjevima stranog jezika. Voditeljica obrazovanja je Miranda Kalauz, a moderator i predavač Joško Tošić. Organizator je Pučko otvoreno učilište Šibenik.

Od 19 sati, također u Knjižnici, moći ćete na otvorenje izložbe pisanica Vere Trojan pod nazivom ‘Radost Uskrsa’, a u isto vrijeme Stjepan Malović održat će predavanje o medijskoj pismenosti u zajedničkoj organizaciji Agencije za elektroničke medije i Gradske knjižnice.

Prikazivanjem dokumentarnog filma ‘Na vodi’ redatelja Gorana Devića, od 20 sati, bit će zaključen bogati program sutrašnjeg dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.