Brodar ignorira putnike, a Žirjanin jutros platio taxi 100 eura kako bi stigao na posao

Žirje i Kaprije od sinoć su bez brzobrodske veze s kopnom. Kako nam javljaju čitatelji katamaran Komiža Linijske nacionalne plovidbe jučer se pokvario, a otočane i sve putnike namjernike o tomu nitko nije obavijestio.

– Ovo je jedna vrlo ružna situacija. Kontaktirali smo i Lučku upravu i Pomorsku policiju, ali ni oni nam ne mogu pomoći i nemaju nikakvih informacija. Moja obitelj imala je dogovoren dolazak turista na Žirje kojima je ovaj dan propao. Uz nas domaće na rivi su bili i ljudi iz Splita koji su jutros krenuli na Žirje kako bi tamo proveli vikend i morali su čekati trajekt u 11.30 sati. Nitko od predstavnika brodara nije došao obavijestiti putnike da uzalud čekaju jutarnju brzu liniju, priča nam ogorčena Sanja Gačanin.

I ona je trebala poslijepodne s društvom na Žirje.

– Sad me svi zovu i pitaju kako ćemo i hćemo li. Ne znamo hoće li katamaran ploviti u 16.45 sati kada bi trebao po redu plovidbe. Zamislite situaciju čovjeka sa Žirja koji jutarnjom linijom putuje na posao. On je jutros, kada se brod nije pojavio pozvao taxi brod i platio put na posao 100 eura, priča nam Sanja.

Probali smo kontaktirati brodara, ali na jedini javno objavljeni telefonski broj nitko se ne javlja, a na stranicama Linijske nacionalne plovidbe nema nikakve obavijesti za putnike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.