Budući piloti, pozor! Večeras u knjižnici saznajte sve što vas zanima o aeronautici

Zanimljivo predavanje ‘Aeronautika’ održat će se danas u 19 sati u Gradskoj knjižnici, a sve u organizaciji Fakulteta prometnih znanosti. Predavanje je namijenjeno svima koji razmišljaju o karijeri vojnog ili civilnog pilota, onima koji bi se htjeli ostvariti kao kontrolori leta ili postati zrakoplovni inženjeri ili tehničari.

Predavači su Doris Novak, voditeljica Odjela aeronautike na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu, brigadir Goran Huljev, zapovjednik Središta za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstava, pukovnik Leonardo Eleršek, glavni zrakoplovni inženjer u Središtu za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, i dva kadeta pilota.

Predavanje će biti održano u okviru 58. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku u multimedijskoj dvorani knjižnice. Također, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske organizira simulaciju leta i prezentaciju zrakoplovnog maketarstva koja će sutra biti održana  na Trgu Pavla Šubića I., s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.