Burić prihvatio ideju: Šupe humanitarnim prijedlogom otvorio aktualac

‘Svjedoci smo teške životne sudbine naše sugrađanke i materijalnih neprilika s kojima se bori ta obitelj. Često se hvalimo kako smo grad koji vodi računa o socijali, pa je moje pitanje odnosno prijedlog da gradska uprava u okviru proračuna napravi poziciju kojom bi Grad pomagao takvim slučajevima.’ U humanitarnom je tonu tako Joško Šupe, predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću i novoizabrani predsjednik SDP-a Šibensko-kninske županije, otvorio današnji aktualni sat osme sjednice Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Željko Burić prijedlog Joška Šupe ocijenio je izvrsnim, dodajući kako će vrlo rado prihvatiti tu inicijativu.

– Ali unaprijed ćemo morati biti vrlo oprezni i dodijeliti kriterije. Nažalost, često puta su to vrlo realni zahtijevi, ali moramo napraviti kriterije po kojima ćemo se mi uključivati u takve situacije. Pravno bi bilo vrlo diskutabilno financirati nešto što je osobna stvar ili stvar pojedinačnih naputaka, stoga moramo naći poziciju da takvu stavku uvrstimo u proračun – odgovorio mu je Burić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.