Burić primio uspješne šibenske karataše i karatašice: ‘Grad je oduvijek bio rasadnik sportskih talenata’

Šibenski gradonačelnik Željko Burić primio je danas šest članova Karate kluba Šibenik 1066, predvođene trenerom Ivanom Zoričićem, koji su ostvarili izvrsne rezultate na Prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Ivankovu.

Kiara Šarić, Mare Mileta, Toma Mileta, Antea Mileta, Luka Durbić i Karlo Ramljak na natjecanju su nastupili u osam kategorija i osvojili ukupno pet odličja. Dvije zlatne medalje osvojila je Mare Mileta, jednu zlatnu medalju osvojili su Toma Mileta i Karlo Ramljak, dok se Antea Mileta okitila brončanom medaljom.

– Čestitam svima na sudjelovanju na Prvenstvu Hrvatske, a posebno čestitam osvajačima medalja. Naš grad oduvijek je bio rasadnik sportskih talenata, a vi ste dokaz koji to potvrđuje. Vaš uspjeh ujedno je i poruka djeci i mladima koliko je lijepo baviti se sportom, ali ništa ne dolazi bez marljivog rada i požrtvovnosti. Grad Šibenik nastavit će poticati sport kroz rad brojnih sportskih udruga do kontinuiranog ulaganja u sportsku infrastrukturu – kazao je Burić te mladim sportašima podijelio prigodne poklone.

Gradonačelniku se na prijemu zahvalio trener kluba Ivan Zoričić.

– Drago nam je što ste prepoznali naš rezultat, bila je ovo kruna našeg truda i rada. Svi oni na svakom natjecanju daju sve od sebe te se iz srca bore za svoj klub i svoj grad. Ovim rezultatima klub se na Prvenstvu Hrvatske plasirao na visoko drugo mjesto ukupnog poretka 77 klubova,a nijanse su ga dijelile od prvog mjesta. I ovom prilikom čestitam svim natjecateljima, ali i njihovim roditeljima koji nam pomažu na našem sportskom putu – istaknuo je trener  Zoričić dodavši kako je pred Karate klubom Šibenik 1066 nastup na Prvenstvu Balkana koje se u svibnju održava u Banja Luci.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.