Capax uz magistralu kod TLM-a otvara novi pogon vrijedan 2,1 milijuna eura

Tvrtka Capax svečano će u četvrtak u 18 sati otvoriti svoj novi poslovni prostor na adresi Južna magistrala u Šibeniku, vrijedan 2,1 milijun eura, od čega su iz europskih strukturnih fondova za izgradnju proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu povukli oko 750 tisuća eura nepovratnog novca.

Poslovni prostor osim ureda uključuje i prostranu servisnu radionicu te laboratorij za analizu motornih ulja.

Inače, tvrtka Capax specijalizirana je za tehnički menadžment, konzalting i nadzor u gradnji i remontu brodova, dijagnostiku, servis i popravak brodskih motora, cjelokupno održavanje jahti i megajahti te pregled i inspekciju s procjenom vrijednosti za osiguranja, prodavatelje ili nove vlasnike jahti. Ovlašteni su serviser najzastupljenijih brodskih motora i pogona u ovom segmentu tržišta – Caterpillar, MTU, John Deere, ZF. Imaju urede i u susjednim zemljama, Albaniji i Crnoj Gori, a tvrtku su osnovali trojica suvlasnika s jednakim udjelima – Mario Baljkas, Teo Petričević i Željko Tešija.

Capax je i ovogodišnji dobitnik ‘Zlatne plakete’ u kategoriji malih poduzeća za najuspješnije poslovanje u 2017. godini u Šibensko-kninskoj županiji i jedina je tvrtka iz Hrvatske koja je ove godine sudjelovala na MonacoYacht Show-u na kojem je sudjelovalo 580 izlagača iz 38 država svijeta.

Šibenska tvrtka Capax jedini hrvatski izlagač na ovogodišnjem Monaco Yacht Showu

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.