Tradicija se nastavlja

‘Četiri zatonske bande’ odmjeravaju snage 9. godinu zaredom: I djeca će prvi put zaigrati nogomet u navijačkom ozračjuFoto: Privatni album/Joso Mrša
Joso Mrša/Privatni album

‘Četiri zatonske bande’, tradicionalni malonogometni turnir, održat će se 24. kolovoza od 20 sati na sportskom igralištu u Zatonu kada će snage odmjeriti Budim, Loparina, Gornja i Donja banda, a prvi put i djeca do 10 godina imat će priliku zaigrati nogomet u navijačkom ozračju na revijalnoj utakmici.

– Pozivamo vas da podržite naše najmlađe kako bi im ovaj događaj ostao u predivnom sjećanju i kako bi se nastavila malonogometna tradicija kojom se ponosi naše malo misto. Očekuje vas obilje ića i pića, kao i bogata lutrija koja će se izvlačiti više puta tijekom večeri. Zasad ćemo otkriti da je glavna nagrada novčana, a sretnica ili sretnik morat će je zaraditi udarcem ‘s gola na gol’ – poručili su organizatori.

Inače, ‘Četiri zatonske bande’ održavaju se devetu godinu zaredom i to zahvaljujući velikoj želji i volji mladih mještana da se tradicija nastavi i dalje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.