Članovi Kluba prijatelja trebali bi požuriti po ulaznice za koncert Psihomodo Popa na sv. Mihovilu

Ostalo je još malo ulaznica za koncert Psihomodo Popa 6. lipnja na tvrđavi svetog Mihovila koji će se održati u sklopu proslave petog rođendana Kluba prijatelja, pa iz Tvrđave kulture pozivaju članove da preuzmu preostale ulaznice.

Ulaznica za koncert, podsjetimo, nema u slobodnoj prodaji, već su dostupne isključivo članovima Kluba. Uz predočenje valjane članske iskaznice u City Pointu individualni članovi mogu preuzeti jednu gratis ulaznicu, a nositelji obiteljske dvije. Dobro je znati da je radno vrijeme City Pointa od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 16 sati, te subotom od 9 do 14 sati.

‘Oni koji se još uvijek nisu pridružili dobrom društvu Kluba prijatelja mogu postati članovi te uz gratis ulaznicu za koncert ostvariti i brojne druge pogodnosti – slobodan ulaz na obje tvrđave tijekom godine dana, kao i na glazbene i filmske večeri na Tvrđavi Barone, popuste pri kupnji ulaznica za koncerte na tvrđavi sv. Mihovila u organizaciji Tvrđave kulture te popuste u baru Barone te u suvenirnicama šibenskih tvrđava. Njih očekuje i mogućnost da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, do četiri puta godišnje koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Iznos članarina Kluba usmjerava se u aktivnosti koje doprinose očuvanju, zaštiti i obnovi kulturne baštine grada, a sve dok članovi uživaju na tvrđavama’, piše u priopćenju Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Podsjetimo, 6. lipnja predstavnici hrvatskog novog vala brojim hitovima rasplesat će šibensku publiku i time otvoriti koncertnu sezonu na tvrđavi. Nakon koncerta zabava će se s glavne pozornice prebaciti ispod tribina. Na specijalnom after partyju glazbenu selekciju za prijatelje puštat će DJ Bakula i ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik Gorana Barišić Bačelić, a prema izboru cijelog tima Tvrđave kulture.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.