Do ručka isplanirajte vrijeme za zadnji dan Sajma u srednjovjekovnom Šibeniku

Treći sajmeni dan u Šibeniku počinje u 10.00 sati kada će izlagači otvoriti svoje štandove i ponuditi prolaznicima slasne zalogaje, domaće proizvode iz svih krajeva Hrvatske i još štošta zanimljivo.

U 10.30 sati ispred Gradske vijećnice ‘Vitezovi Belega Volka’ prikazat će borilačke vještine srednjega vijeka, a u 11 sati prepustit će taj prostor glazbenicima ‘Ansambla Audiatur’ koji izvode srednjovjekovnu glazbu.

Žongleri ‘Artistike’ ispred Gradske vijećnice u 11.30 sati svojim će vještinama zabaviti prolaznike, a povorku sudionika Sajma u srednjovjekovnom Šibeniku ulicama grada, točno u podne, povest će ‘Šibenska gradska straža s dječjom stražom i plemkinjama.

Skupina ‘Holloenek Hungarica’ iz Mađarske u 12.30 sati održat će pred vijećnicom školu plesa nakon koje će prirediti srednjovjekovnu zabavu, a u 13 sati sve će upotpuniti domaći ‘Komorni ansambl ECHO’ srednjovjekovnom glazbom

Nakon paljbe iz topova u 13.30 sati završit će 13. Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku koji je okupio oko 500 sudionika, među kojima je i 250 izlagača.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.