Drugi dan Festivala putnika donosi zanimljiva predavanja o ronjenju i globalnom zatopljenju

Osmi po redu Festival putnika u ponedjeljak je otvoren okruglim stolom i projekcijom filma posvećenom problemima plastike u moru, a ekologija će biti tama i današnjih predavanja.

Program drugog dana započinje u 18 sati u klubu Azimut, predavanjem ronioca Emila Lemca i Dalibora Martinović na temu prošlosti, ali i budućnosti uzbudljivog svijeta ronjenja.

Mikrofon će sat kasnije preuzeti Luka Tomac koji će prepričati svoja iskustva posljedica globalnog zatopljenja u više od 20 zemalja. Današnji program zaokružit će predavanje Dražena Grgića, u kojem će predstaviti svoju akciju ‘Čisto more, čisto srce’! Kako je izgledala njegova jedriličarska avantura od Kornata do Brazila, poslušajte večeras u 20 sati u klubu Azimut.

‘Podsjećamo da dolascima na predavanja prikupljate pečate u svojoj festivalskoj putovnici, a tri pečata osiguravaju vam besplatnu ulaznicu na predavanja Gorana Milića i Levisona Wooda na Tvrđavi sv. Mihovila’, podsjećaju organizatori.

(Foto: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.