FOTO Ako ga niste obišli, pogledajte kako je bilo na prvom šibenskom Sajmu cvijeća

Prvi šibenski Sajam cvijeća održao se danas na Maloj loži, a sudeći po posjećenosti, građani su takvo što s nestrpljenjem iščekivali.

Na Maloj loži tako se moglo naći od cvijeća do voćaka, a u organizaciji Turističke zajednice pitari su se prodavali po 20 kuna. Prikupljeni novac bit će uložen u nove sadnice kojima će oplemeniti staru gradsku jezgru.

Uz prodavače cvijeća, danas su na Maloj loži svoje radove izložili i šibenski mališani kojima je cvijeće bilo inspiracija za likovne radove, Lulas art i drugi.

Podsjetimo, Sajam cvijeća održao se u sklopu projekta ‘Posadi cvijet, probudi svijest’, a gost  projekta bila je poznata televizijska Vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić. Vrtlarica je u četvrtak u šibenskoj knjižnici održala teorijski dio programa o vrstama i sadnji bilja prilagođenih prostoru stare gradske jezgre, dok je jučer u vrtovima sv. Lovre održala praktični.

1 3 4 6 7 8 9 10

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.