FOTO Bolje riskirati kaznu na Starom pazaru nego prošetati 200 metara od Vanjskog do grada

‘Parking na Starom pazaru. Baš je lipo vidjeti skutere u pješačkoj zoni i na ovom lipom kamenu koji smo svi skupo platili’. Tako glasi poruka pristigla u inbox Facebook stranice ‘Šibenik zaslužuje bolje’ koja je objavila fotografije parkiranih motora na Starom pazaru, unatoč tome što je gradska uprava u suradnji s Gradskim parkingom napravila novi, privremeni parking za motore i bicikle na Vanjskom gdje je nekada bila benzinska pumpa.

– Mora se priznati, puno ih je manje otkad komunalni prometni redari češće ordiniraju ovuda – dodali su na stranici koja objavljuje poruke građana o problemima u životu grada.

Podsjetimo, Grad Šibenik sredinom listopada prenamijenio je trg na Vanjskom u parking za motoriste s obzirom da je Poljana kompletno raskopana, pa vozači nisu imali gdje parkirati svoje ljubimce na dva kotača. Ipak, izgleda da je nekima draže riskirati kaznu nego prošetati dvjestotinjak metara od Vanjskog do centra grada.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.