FOTO: D-Marin Mandalina ugostila najveću do sada superjahtu

D-Marin Mandalina ugostila je po prvi put luksuznu jahtu Pelorus, dugačku 115 metara. Pelorus je devetnaesta najveća jahta na svijetu, a trenutačno je u vlasništvu šeika Abdullaha bin Zayed Al Nahyana, ministra vanjskih poslova i međunarodne suradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Pelorus 2-1

Pelorus 5-1

Pelorus 1-1

Riječ je o najvećoj superjahti koja se do sada vezala u šibenskoj marini. D-Marin Mandalina jedina je hrvatska marina za superjahte s kategorizacijom 5 sidara, a od 429 vezova u moru, njih 79 je posebno konstruirano za superjahte dužine od 30 do 140 metara. Zbog prirodno zaštićenog položaja, duboke vode i nepostojanja ograničenja za visinu plovila ova je marina idealno mjesto za vezivanje superjahti. Zahvaljujući posebno izgrađenoj energetskoj infrastrukturi, superjahte se mogu opskrbiti energijom prema svojim specifičnim potrebama, a osigurana im je i 24-satna opskrba vodom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.