Ploče vrijede preko sedam milijuna kuna

FOTO Dio Poljane već dobiva završni izgled, stiže još kamenaFoto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na izgradnju troetažne podzemne garaže na Poljani dosad je potrošeno više od 17 milijuna kuna od ukupnih 50, koliko je vrijedan čitav projekt zajedno s uređenjem glavnog gradskog trga. Do početka ljeta 2020. godine tako će Šibenčani i njihovi gosti imati na raspolaganju novih 256 parkirnih mjesta u srcu grada i dobiti novouređeni glavni gradski trg.

Glavni gradski trg već je dijelom popločan, a kako je u ‘Pulsu’ najavio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, kamene ploče vrijede preko sedam milijuna kuna. Poljana će biti popločana s čak tri vrste kamena – kremenjak iz Istre, kamen Plano i dok je treći dolit iz okolice Dubrovnika. Kamenom će biti popločano oko tri tisuće i 300 četvornih metara, a u Šibenik će stići s čak 40 šlepera.

Po nagrađenom projektu ateljea Minerva različitim bojama i strukturama kamena bit će istaknuti uvriježeni pješački tokovi po Poljani.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.