FOTO Gradska investicija zarasla u korov: ‘Očekuješ da Šibenik izaziva divljenje, a ovo kao da je divlji zapad’

Trg ‘Kosa’ u Mandalini zarastao je u korov, a na betonskom dijelu trga ima nekoliko crnih mrlja, kao da je netko nešto spaljivao na njemu. Fotografije zapuštenog trga među kućama u Mandalini poslala nam je čitateljica Šibenskog portala koja svake godine dolazi u Šibenik, a inače je iz Osijeka.

– Prije tri godine sam došla u Mandalinu, dio grada koji baš i nije uređen, ali se vidi da to grad pokušava dovesti u red. Provela sam i ovaj Uskrs ondje, te sam se jako rastužila i razočarala onime što sam zatekla. Kako Grad može dopustiti ovakav vandalizam i nebrigu o svojim javnim površinama, zašto se to ne provjerava te da se kazne oni koji uništavaju nešto što bi trebalo uljepšati našu okolinu. To nije veliko područje, ali je stanje takvo kao da je divlji zapad. Ružno je za vidjeti, pogotovo nekome tko dolazi iz drugog grada i očekuje da grad kao što je Šibenik izaziva divljenje – poručila je čitateljica.

Kontaktirali smo Mira Lucića, pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Šibenika i upitali ga je li upoznat sa stanjem tog trga.

– Odmah ću stupiti u kontakt s komunalnom tvrtkom Zeleni grad i reći im da odu na teren te izvide stanje – rekao je Lucić.

Inače, trg ‘Kosa’ u Mandalini uređen je u ožujku 2016. godine kada je Grad Šibenik iz proračuna osigurao 84 tisuće kuna za njegovu obnovu.

 

FOTO: USPJEŠNO ODRAĐENO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: Uređen trokut Kosa u Mandalini

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.