FOTO HPB i Jadranska banka u Šibeniku obilježile Dan štednje: ‘Povjerenje klijenata nam je najvažnije’

Hrvatska poštanska banka i Jadranska banka obilježile su zajedno Dan štednje danas  u Šibeniku ispred poslovnice JABA-e u društvu građana s kojima su razgovarali o važnosti štednje i vrstama ulaganja, ali i o kreditiranju koje je moguće upravo zahvaljujući depozitima. Jadranska banka kao i njezin vlasnik, najveća banka u hrvatskom vlasništvu HPB, najbolji su primjeri iznimnog povjerenja klijenata što se potvrđuje stalnim rastom štednje.

– Za nas bankare najvažnije je povjerenje klijenata i odgovorno upravljanje depozitima koje su nam povjerili na čuvanje. S ponosom možemo reći da svoju ulogu i dalje vidimo u pružanju podrške razvoju naše zemlje i partnerstvu važnom za poslovanje naših poduzetnika i kvalitetu života građana, naših klijenata’ – kazao je Mato Filipović, predsjednik Uprave Jadranske banke.

Filipović naglašava da HPB priprema otvorenje Regionalnog centra Šibenik koji će biti u službi razvoja Šibensko-kninske županije, s najboljom mogućom uslugom, nudeći financijsku i savjetodavnu podršku uz stalnu dostupnost lokalnoj zajednici.

hpbjaba

Pripajanje Jadranske banke HPB-u i proces usklađenja poslovanja koji je u tijeku već su rezultirali ponudom povoljnijih uvjeta kreditiranja klijentima JABA-e.

danštednje

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.