FOTO Imaginarium – Šibenčani do posljednjeg mjesta ispunili kazalište

Imaginarium- peta godišnja produkcija Osnovne škole za balet i suvremeni ples pri Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca privukla je večeras brojne zaljubljenike i poklonike ove umjetnosti. Uz mlade šibenske plesačice, u ovogodišnjoj produkciji sudjelovali su i članovi Škole za balet i ritmiku iz Zagreba, te članovi Plesnog odjela Glazbene škole Blagoje Bersa, koji su sudjelovali i prethodne dvije godine.

– Mislim da smo dogurali daleko kad se sjetim naših početaka. Školu pohađa pedesetak djece, a postižemo dobre rezultate na regionalnim natjecanjima, te se nadam da ćemo već iduće godine sudjelovati na državnim natjecanjima. Vjerujem da će svi biti zadovoljni večerašnjom produkcijom, kazao je ravnatelj škole Natko Duvnjak.

imaginarium os za balet i suvremeni ples (8)

Pozdravne govore uputili su ravnatelj Duvnjak, dogradonačelnik Danijel Mileta te Ivana Pilko iz Ministarstva znanosti i obrazovanja koja je kazala kako joj je drago što vidi prepuno kazalište.

– Sjećam se kao danas dana kada je ravnatelj Duvnjak došao u Ministarstvo i tražio potporu za osnivanje jedine plesne i baletne škole u Šibensko-kninskoj županiji. Bili smo vrlo blagonakloni prema toj ideji jer znamo koliko je umjetničko obrazovanje važno za razvoj duha i tijela, zaključila je Pilko.

imaginarium os za balet i suvremeni ples (1) imaginarium os za balet i suvremeni ples (2) imaginarium os za balet i suvremeni ples (10) imaginarium os za balet i suvremeni ples (11) imaginarium os za balet i suvremeni ples (12) imaginarium os za balet i suvremeni ples (13) imaginarium os za balet i suvremeni ples (14) imaginarium os za balet i suvremeni ples (15) imaginarium os za balet i suvremeni ples (16) imaginarium os za balet i suvremeni ples (17) imaginarium os za balet i suvremeni ples (18) imaginarium os za balet i suvremeni ples (19) imaginarium os za balet i suvremeni ples (20) imaginarium os za balet i suvremeni ples (21) imaginarium os za balet i suvremeni ples (22) imaginarium os za balet i suvremeni ples (23) imaginarium os za balet i suvremeni ples (24) imaginarium os za balet i suvremeni ples (25) imaginarium os za balet i suvremeni ples (26)

imaginarium os za balet i suvremeni ples (3) imaginarium os za balet i suvremeni ples (4) imaginarium os za balet i suvremeni ples (5) imaginarium os za balet i suvremeni ples (6)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.