FOTO Izložba Duškinih babuški i Ivanovih biciklista otvorila rođendanski program ražinske Udruge Oksid

Izložbom ilustracija grafika i digitalnih printeva Duške Radečić Petrić i Ivana Perkova u petak je službeno započeo program Tri u tri kojim Udruga Oksid slavi treći rođendan.

Izložba u Disko klubu R u Ražinama dio je rođendanskog programa kojim organizatori kroz tri događaja žele prezentirati aktivnosti, sadržaje i ljude koji su povezani s udrugom od samih početaka. Prvi dio programa je ova izložba, a obilježavanje tri godine postojanja Udruge Okisd nastavit će se nastupom lokalnog benda Raspad 17. ožujka kojeg također sačinjavaju volonteri udruge. Svirat će i Trophy Jump i Milutin iz Zagreba. Treći dio programa je predavanje 21. ožujka kojeg će održati ekipa koja je držala diskoteke osamdesetih godina.

disko r6

disko r7

diskor3

disk r5

U sklopu sinoćnje izložbe posjetitelji su mogli razgledati 11 izloženih printova Duškinih babuški, odnosno ruskih matrijoški, dok je Perkov izložio radove inspirirani nekim životnim situacijama. Izdvojit ćemo seriju inspiriranu biciklistima i njihovom lošom pozicijom u prometu, a Perkovu su stvarne situacije koje biciklisti svakodnevno prolaze poslužile kao inspiracija da ih prikaže kao neljude.

Svi izloženi radovi mogli su se kupiti po principu ‘koliko daš’, a prikupljeni iznos  namijenjen je za daljnji rad Udruge Oksid.

disko r

disko r1

disko r2

disko r4

Za zabavni dio programa bio je zadužen Dj duo Sokol i Škalja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.