FOTO Kako je premijer Plenković ostao bez kravate u Šibeniku

Tri šibenske ‘kazalištarke’, Franka Klarić, Sara Lovrić i Jagoda Sablić, prije mjesec dana su pokrenule akciju prikupljanja kravata poznatih osoba, a sve s ciljem da gradu Šibeniku za 950. rođendan poklone nešto posebno. Ukupno 950 kravata bit će izloženo na izložbi čije je otvorenje najavljeno za 28. studenog u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, a akciji se odazvao veliki broj poznatih osoba, među njima i hrvatski premijer.

kravata

– Hvala dragim sugrađanima i prijateljima koji su se do sad odazvali, Siniša Popović, Goran Grgić, Neno Belan, Jan Kerekeš, Zoran Škugor, Slaviša Zlobin, Mate Gulin, Hrvoje Stepinac, Drago Utješanović, Dorijan Klarić, Nikola Urukalo, Špiro Guberina, Ivica Poljičak, Asim Ugljen, Danijel Hrg, Samir Mila, Mario Kovač…, zahvalila je  Franka Klarić donatorima na Facebooku gdje je i objavila svoj portret s kravatom koju joj je poklonio predsjednik Vlade Andrej Plenković.

franka

foto: Facebook

 

 

 

Paketi stižu i iz Amerike: Kazalištarke prikupljaju 950 kravata poznatih osoba za rođendan grada

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.