FOTO Krojačica Đina otvorila modni butik ‘Sani’: Uvijek je ta želja tinjala u meni

Đina Grbin, krojačica iz stare gradske jezgre kojoj su Šibenčani godinama nosili odjeću na prepravke, odlučila je zatvoriti krojački salon i napraviti novi korak – otvorila je modni butik ‘Sani by Đina Grbin’. Na današnjem svečnom otvorenju došle su je podržati brojne šibenske kolege umjetnici i dizajneri, od Danijela Hrga, vlasnika Deni Designa, do Karmen Herceg.

– Uvijek je ta želja tinjala u meni. Ja sam to godinama namjeravala učiniti, a sad su stvari sazrijele. Imam svoj poslovni prostor, godine iskustva, znanja, puna ideja i stopile su se kockice konačno u jednu, i nadam se da će se to pokazati dobrim potezom, govori Đina.

otvorenje đina grbin 050617 2

Ne krije mogućnost da će biti teško probiti se u modnom svijetu u kojem gotovo svakodnevno svjedočimo novim, mladim dizajnerima s vlastitim brendovima.

– Postoji taj trend i vjerujem da je to teško, ali ja nisam početnik. Ja sam se samo zapravo specijalizirala za užu djelatnost. Prva kolekcija inspirirana je svim dizajnerima ovoga svijeta od kojih sam ponešto pokupila, i to kažem otvoreno bez srama. Kao što je David Bowie radio u glazbi, od svih je nešto uzeo i napravio svoje, tako sam i ja, inspirirala se od drugih, dodala poneku svoju ideju i nastala je prva kolekcija, ponosna je Grbin.

otvorenje đina grbin 050617 16

‘Ruku podrške’ dao joj je i novi stari šibensko-kninski župan Goran Pauk.

– Došao sam dati podršku Đini čija sam stara mušterija, kako nešto ode tako ona to popravi. Znam je odavno, a ovo je hvalevrijedan projekt usred grada, to su stvari koje nam trebaju obzirom na turističku orijentaciju, ali i obzirom na ovo što ona radi. Rekao bih da je to na tragu nekadašnje ‘Revije’ koja je imala i svoj dizajnerski dio jako kvalitetan, a Đina je na jedan način ‘Revija u malom’. Stvara nešto svoje, nešto novo, sve bi to mogla nabaviti iz Kine, ali ona tu ulaže svoj trud i rad. Krojački posao je pomalo i vizionarski, treba pratiti modu, trendove, a Đina je osoba kojoj to odgovara i ima našu apsolutnu podršku, kazao je Pauk.

otvorenje đina grbin 050617 29

Gosti uzvanici počastili su se šampanjcem s jagodama, a slavlje su, osim Đininih stalnih mušterija, poznanika i prijatelja, uveličale i njezini modeli, manekenke i nekadašnje misice Maja Spahija, Maja Curavić i Marijana Žugelj. Više fotografija pogledajte u FOTOGALERIJI.

otvorenje đina grbin 050617 8

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.