FOTO Ljubičić ogorčen: Šibeniku ne trebaju ovakvi nautičari

Novica Ljubičić, direktor Zelenog grada ogorčen je, kaže, ponašanjem nautičara koji borave u šibenskoj luci i odlažu smeće uz kante koje za to nisu namijenjene. Ljubičić je Šibenskom portalu ustupio fotografije snimljene jučer i danas na šibenskoj rivi, ni 20 metara od podzemnih spremnika za otpad.

1

– Ne mogu vjerovati da se naši nautičari, odnosno dio njih ovako ponaša. To sigurno ne rade u svojoj ili nekim drugim zemljama. Uzalud je nama trud i oko smeća i oko cvijeća ako ćemo imati ovakve turiste. Očekujem da komunalni redari počnu drastično kažnjavati ovakvo ponašanje ali i da Lučka uprava, koja gospodari obalom, počne više kontrolirati što se događa odnosno upozoravati goste da imaju prikladno mjesto za svoj otpad– ljutit je Ljubičić i dodaje da Šibeniku takvi turisti ne trebaju3

Komentirao je direktor Zelenog grada i smeće koje su vikendaši ostavili na Jadriji proteklog produženog vikenda čije nam je fotografije poslao čitatelj.

– Danas smo pokupili vrećice s kućnim smećem, za koje se zna da su ih ostavili oni koji su boravili u vikend naselju za vikend i praznik. Pa zar je tako teško svoje smeće odložiti u kanti pa makar ga malo provozali u autu dok ne nađu prikladno mjesto – pita se Novica Ljubičić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.